Tiltag fra bibliotheca i forbindelse med coronavirus
Kære biblioteker,

Hos bibliotheca er vi meget berørte over corona-situationen – både her i Norden og globalt. Vi vil gerne informere jer om vores tiltag i forbindelse med denne situation. Vores kunders og egne medarbejderes sikkerhed er højeste prioritet. Du skal føle dig tryg i dit samarbejde med bibliotheca.

Siden udbruddet af coronavirussen (COVID-19) har vi fulgt udviklingen nøje, og vi foretager løbende nye tiltag i denne ekstraordinære situation, for fortsat at kunne servicere dig bedst mulig.


Vi tager alle de nødvendige foranstaltninger i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, herunder at vaske hænder grundigt med sæbe og vand, undgå at røre ved ansigt og blive hjemme i tilfælde af sygdom.
 
  • Med fokus på ovenstående fortsætter arbejdet på kontorerne; i udviklingsafdelingen, installation og service, salg og i supporten.
     
  • Skulle installationer eller salgsmøder udskydes pga. coronavirussen (eller pga. andre omstændigheder/forholdsregler) vil I selvfølgelige få besked herom, og en ny dato vil hurtigst mulig blive fastsat. Vi benytter telefon og online møder i det omfang, det er muligt. 
     
  • Vi oplever desværre også konsekvenser i form af forsinkede leverancer. Det gælder primært bestilling af RFID-tags. De kan ikke på nuværende tidspunkt leveres i samme frekvens og omfang, men vi arbejder hårdt på at løse dette med vores underleverandører

Hos bibliotheca stræber vi altid efter, at du får den bedste kundeoplevelse, og vi beklager de gener eventuelle forsinkede leverancer, udsatte installationer eller lignende må give.

Vi er særligt kede af, at vi har måtte melde afbud til BIBSYS og Det 77. norske Bibliotekmøte her i marts. Taget den alvorlige situation i betragtning og grundet den øgede smittefare, valgte vi at lade vores salgsteam blive hjemme. Havde I nogle særlige ønsker og emner at vende med os på messerne, kan I altid kontakte os.

Vi ser frem til at situationen vender, og vi igen kan komme tilbage til normale forhold.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at
kontakte os.

Med venlig hilsen
Sven Mønsted Hilm
Administrerende direktør, bibliotheca