Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Winnaars Gouden KLJ-Trofee
De publieksprijzen van de gouden KLJ-Trofee werden vorige week al uitgereikt, maar de échte Gouden KLJ-Trofeeën gaan naar... *tromgeroffel*
 
  • KLJ Waarschoot voor ledenwerving
  • KLJ Sint-Gilis-Waas voor ledenbinding
  • KLJ Ertvelde voor leidingsbinding
 
Kort KLJ-nieuws
Broodzakken: Je kan nog t.e.m. 14 april KLJ-broodzakken bestellen via onze samenaankoop

K-medewerker: Dirk, onze nationale proost, stopt in september bij KLJ. Daarom zoeken we, samen met KSA, een K-medewerker. Bekijk zeker de vacature!

KLJ-fotograaf: We sturen weer een KLJ-fotograaf op pad. Mag hij langskomen tijdens jouw activiteit? Vul dan snel het formulier in! 
Opgelet: aanpassing aan KAVO-tool

Belangrijk voor stagebegeleiders en toekomstige deelnemers van de (hoofd)animatorcursus.
Tot nu kon je je registereren en aanmelden op de KAVO-tool met je e-mailadres, maar vanaf eind april zal, al wie 18 jaar of ouder is, dat alleen kunnen met een identiteitskaart en eID-reader.

 > Heb je een vraag? Contacteer dan Nelle, onze vormingsverantwoordelijke
> Of bekijk de infoflyer van de Vlaamse overheid

Maandthema: informatieve spelen

Wist je dat KLJ een hele kast vol educatieve spelen heeft? En dat je die gewoon kan uitlenen? Zo hebben we o.a. spelen rond talenten, zelfkennis, sociale vaardigheiden, het verkeer, alcohol en drugs, seksualiteit, ...

Ga naar het buitenland met MIJARC

KLJ wil KLJ'ers laten proeven van het buitenland. Onze partner MIJARC biedt daar nu dé uitgelezen kans voor! De reis- en verblijfskosten worden zelfs terugbetaald door Europese subsidies! Waar kan je dit jaar aan meedoen?

  • 12/04: Activiteit rond jeugdparticipatie in België: 
  • 9-12/07: Seminarie in Bulgarije
  • 21-25/08: Internationale training in Belgie

> Vragen of Interesse: Mail internationaal@klj.be

Save the Date

Go with the Flo (28/04)

KLJ Hoeleden, KLJ Oplinter, KLJ Vissenaken en KLJ Walshoutem zijn al ingeschreven voor een zondag vol spelplezier en avontuur op het piratenschip! Gaat jouw afdeling de uitdaging ook aan? Schrijf je dan voor 14 april in en misschien gaan jullie wel naar huis met dé Flo!
 

Alma-Day (02/05)

Voor de laatste keer dit academiejaar schuiven we de benen onder tafel en genieten we samen van een lekkere maaltijd.
 

Open Regionaal Bestuur (2/5)

Benieuwd wat deze bende zotte vrijwilligers maandelijks uitspookt op de vergaderingen van het Regionaal Bestuur? Kom het dan aan den lijve ondervinden op het 'Open RB'. We beginnen eraan na de Alma-Day (20u).
 

K-araoke (29/05)

Zin om je nog eens helemaal te laten gaan en je stembanden een laatste keer aan het werk te zetten voor de examens beginnen? Dan nodigt de werkgroep K je uit op haar allereerste editie van de K-araoke op woensdag 29 mei vanaf 20u.
Meer info volgt!