Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Winnaars Gouden KLJ-Trofee
De publieksprijzen van de gouden KLJ-Trofee werden vorige week al uitgereikt, maar de échte Gouden KLJ-Trofeeën gaan naar... *tromgeroffel*
 
  • KLJ Waarschoot voor ledenwerving
  • KLJ Sint-Gilis-Waas voor ledenbinding
  • KLJ Ertvelde voor leidingsbinding
 
Kort KLJ-nieuws
Broodzakken: Je kan nog t.e.m. 14 april KLJ-broodzakken bestellen via onze samenaankoop

K-medewerker: Dirk, onze nationale proost, stopt in september bij KLJ. Daarom zoeken we, samen met KSA, een K-medewerker. Bekijk zeker de vacature!

KLJ-fotograaf: We sturen weer een KLJ-fotograaf op pad. Mag hij langskomen tijdens jouw activiteit? Vul dan snel het formulier in! 
Opgelet: aanpassing aan KAVO-tool

Belangrijk voor stagebegeleiders en toekomstige deelnemers van de (hoofd)animatorcursus.
Tot nu kon je je registereren en aanmelden op de KAVO-tool met je e-mailadres, maar vanaf eind april zal, al wie 18 jaar of ouder is, dat alleen kunnen met een identiteitskaart en eID-reader.

 > Heb je een vraag? Contacteer dan Nelle, onze vormingsverantwoordelijke
> Of bekijk de infoflyer van de Vlaamse overheid

Ga naar het buitenland met MIJARC

KLJ wil KLJ'ers laten proeven van het buitenland. Onze partner MIJARC biedt daar nu dé uitgelezen kans voor! De reis- en verblijfskosten worden zelfs terugbetaald door Europese subsidies! Waar kan je dit jaar aan meedoen?

  • 12/04: Activiteit rond jeugdparticipatie in België: 
  • 9-12/07: Seminarie in Bulgarije
  • 21-25/08: Internationale training in Belgie

> Vragen of Interesse: Mail internationaal@klj.be

Initiatieven

Verdere Vorming (27/04)

Zoek je inspiratie voor een rode draadspel op kamp? Of een tof improvisatiespel? Of moet je nog je reflectiemoment doen om je attest te behalen? Dan moet je op Verdere Vorming zijn! 
 

Verwondertocht (27/04)

De Verwondertocht is een unieke kindvriendelijke bezinningstocht in de prachtige polders van Bazel. Ideaal om even stil te staan bij het leven! 
 

Oefendag Sport (28/04)

De zomer komt er weer aan. Voel jij het al kriebelen? Zondag 28 april is iedereen welkom voor de oefendag individueel vendelen!
 

Coach de coach (30/04)

Op deze coach de coach workshop krijg je tips en tricks mee om andere vrijwilligers te begeleiden of om met coaching aan de slag te gaan in je eigen afdeling.
 

Voorzomerfeest (03/05)

Gewest Noord-Waasland nodigt je uit op hét feestje voor de sportfeestzomer! Voel jij de danskriebels al in je opkomen? Heb jij zin om er samen met andere KLJ'ers een super tof feestje van te maken? Zak dan zeker af naar het Voorzomerfeest met volksdans! 
Thema van de maand: regels en afspraken, straffen en belonen

Duidelijke regels en afspraken, zowel voor bestuur als voor leden, zijn belangrijk om je afdeling goed draaiende te houden.

Wist je trouwens dat je via KLJ ook gratis vorming van Tumult kan krijgen over straffen en belonen of omgaan met storend gedrag?

En vraag eens in jouw gewest welke afspraken andere KLJ's hebben. Of hoe ze omgaan met straffen en belonen.