Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Vermijd boetes als je een vzw hebt

Beheer je je eigen lokaal met een vzw? Door de nieuwe venootschapswet moet je sinds dit jaar alle bestuurders en andere 'uiteindelijke begunstigden' registreren. Doe je dit niet op tijd, dan riskeer je een boete tot € 5000. De uiterste deadline hiervoor is uitgesteld tot 30 september. 

> Alle info vind je op de website van Scwitch

Vind jij de schat van KLJ Antwerpen?
Ergens in de provincie Antwerpen ligt een schatkist begraven, met daarin hele mooie prijzen. Vind jij de kist als eerste? Dan ga je naar huis met alle prijzen.
.
€ 11 lidgeld voor zomerleden
Wist je dat je vanaf 15 maart zomerleden kan inschrijven? Die leden betalen slechts € 11 lidgeld. Dat is handig om te weten, want zo kan je misschien een extra, tussentijdse ledenwerving organiseren.
 
In de samenaankoop
Daar zijn ze weer, de KLJ-broodzakken! Ze zijn ideaal voor je ledenwervingsactie deze zomer. Verdeel de broodzakken onder de bakkers in je dorp. In juni kan je ze afhalen in onze kantoren in Leuven, Herentals, Deinze of Eupen.  
Prijs: € 33/doos (ongeveer 750 stuks)
 
KLJ zoekt digitaal talent
Ben jij een krak in fotografie? Maak je bangelijke Instagramstories? Of ben je bezeten door grafische vormgeving? Dan ben jij misschien de Digital Creative die wij zoeken! 
 
Save the Date 

Oefendagen Sport (15/03 en 17/03)

Met de zomer in aantocht bereidt KLJ-land zich weer voor op de sportzomer. Tijdens deze oefendagen leren de sportmonitoren je nieuwe reeksen aan of frissen ze oude weer op. 
 
> Kom naar de oefendag op vrijdag of op zondag
 

D-Day (07-04)

Op D-Day tonen alle 6- tot 12-jarige leden van KLJ Antwerpen het beste van zichzelf tijdens verschillende spelen en sporten, maar ook op de dansvloer!

Opgelet: D-Day zal doorgaan op 7 april en niet op 31 maart, zoals eerder gecommuniceerd. 
 
 

Pili Pili (27-28/04)

Kom jij ook naar de Pili Pili-24 uurse? Vrijdagavond maken we tijd voor een klein feestje en zaterdag kan je kiezen voor vorming, spel en ontspanning. Ideaal dus om nieuwe ideeën op te doen!
 

Sportfeesten (zomer)

Staan de data van de sportfeesten al in jouw agenda? 
  • 4 augustus: Zondereigen
  • 11 augustus: Berlaar
  • 15 augustus: IRSF Herent-Neerpelt
  • 18 augustus: RSF Zoersel
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort. 
Info van buiten

Word J-Aweller!

Awel, een organisatie waar kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen, verhalen en problemen, zoekt nieuwe vrijwilligers die mee het forum beheren of mee de chat, telefoon en e-mail bemannen. 

Hoe verantwoordelijk ben jij?

Criminologiestudente Fee Verspecht doet voor haar thesis onderzoek naar de manier waarop leiding in jeugdbwegingen omgaat met de verantwoordelijkheid die ze dragen ten opzichte van hun leden. Wil jij je ervaring en visie delen?