Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Vermijd boetes als je een vzw hebt

Beheer je je eigen lokaal met een vzw? Door de nieuwe venootschapswet moet je sinds dit jaar alle bestuurders en andere 'uiteindelijke begunstigden' registreren. Doe je dit niet op tijd, dan riskeer je een boete tot € 5000. De uiterste deadline hiervoor is uitgesteld tot 30 september. 

> Alle info vind je op de website van Scwitch

€ 11 lidgeld voor zomerleden
Wist je dat je vanaf 15 maart zomerleden kan inschrijven? Die leden betalen slechts € 11 lidgeld. Dat is handig om te weten, want zo kan je misschien een extra, tussentijdse ledenwerving organiseren.
 
In de samenaankoop
Daar zijn ze weer, de KLJ-broodzakken! Ze zijn ideaal voor je ledenwervingsactie deze zomer. Verdeel de broodzakken onder de bakkers in je dorp. In juni kan je ze afhalen in onze kantoren in Leuven, Herentals, Deinze of Eupen.  
Prijs: € 33/doos (ongeveer 750 stuks)
 
KLJ zoekt digitaal talent
Ben jij een krak in fotografie? Maak je bangelijke Instagramstories? Of ben je bezeten door grafische vormgeving? Dan ben jij misschien de Digital Creative die wij zoeken! 
 
> Solliciteer voor 17 maart
Save the Date

Dansavond (16/03)

Trek je dansschoenen aan en laat je helemaal gaan! Kom naar de Dansavond en leer de leukste volksdansen aan! Deze keer zorgt KLJ Balen voor de locatie.

> Alle info vind je hier

 

Oefendag sport (31/03)

Met de zomer in aantocht bereid-KLJ land zich voor op de sportzomer. Tijdens deze oefendag leren de sportmnitoren je nieuwe reeksen aan of frissen ze oude weer op 
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort. 
Info van buiten

Word J-Aweller!

Awel, een organisatie waar kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen, verhalen en problemen, zoekt nieuwe vrijwilligers die mee het forum beheren of mee de chat, telefoon en e-mail bemannen. 

Hoe verantwoordelijk ben jij?

Criminologiestudente Fee Verspecht doet voor haar thesis onderzoek naar de manier waarop leiding in jeugdbwegingen omgaat met de verantwoordelijkheid die ze dragen ten opzichte van hun leden. Wil jij je ervaring en visie delen?