Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Vermijd boetes als je een vzw hebt

Beheer je je eigen lokaal met een vzw? Door de nieuwe venootschapswet moet je sinds dit jaar alle bestuurders en andere 'uiteindelijke begunstigden' registreren. Doe je dit niet op tijd, dan riskeer je een boete tot € 5000. De uiterste deadline hiervoor is uitgesteld tot 30 september. 

> Alle info vind je op de website van Scwitch

€ 11 lidgeld voor zomerleden
Wist je dat je vanaf 15 maart zomerleden kan inschrijven? Die leden betalen slechts € 11 lidgeld. Dat is handig om te weten, want zo kan je misschien een extra, tussentijdse ledenwerving organiseren.
 
Thema van de maand: ouders

Ouders krijg je er gratis bij. Je beschouwt ze ook best als een cadeautje: zij kennen jullie lid al hun hele leven. En of ze nu een kind hebben van 6, of eentje van 17: ouders weten graag hoe het met hun kind gaat in de jeugdbeweging.

In de samenaankoop
Daar zijn ze weer, de KLJ-broodzakken! Ze zijn ideaal voor je ledenwervingsactie deze zomer. Verdeel de broodzakken onder de bakkers in je dorp. In juni kan je ze afhalen in onze kantoren in Leuven, Herentals, Deinze of Eupen.  
Prijs: € 33/doos (ongeveer 750 stuks)
 
KLJ zoekt digitaal talent
Ben jij een krak in fotografie? Maak je bangelijke Instagramstories? Of ben je bezeten door grafische vormgeving? Dan ben jij misschien de Digital Creative die wij zoeken! 
 
Save the Date

Reegionale fuif West-Vlaanderen (23/03)


Zin in een toffe fuif bij onze West-Vlaamse buren met alleen KLJ'ers en een zalige sfeer? Kom dan zeker naar de Reegionale fuif!
 
 

Oefendag Sport (28/03)

Met de zomer in aantocht bereidt KLJ-land zich weer voor op de sportzomer. Tijdens deze oefendag leren de sportmonitoren je nieuwe reeksen aan of frissen ze oude weer op. 

 

Infoavond buitenlands kamp (03/04)

Heb je interesse om te starten met een buitenlands kamp, maar heb je geen idee hoe? Tijdens deze workshop krijg je een atwoord op al je vragen!
  • Locatie: Vredeshuis in Gent
  • Timing: vanaf 20u tot 23u
 

KLJ-Bistro in Gent (04/04)

Wie in Gent studeert, weet dat daar veel KLJ'ers zijn. Daarom willen we een gezellige ontmoetingsavond organiseren voor de Gentse KLJ-studenten.

Concept? Gezellig samen eten, iets drinken en elkaar leren kennen. Voor slechts € 6 heb je al een lekkere maaltijd en een aperitief! 

Meer info volgt nog.

 

Verdere Vorming Wetteren (27/04)

Tijdens deze Verdere Vorming kan je je reflectiemoment TD en HA volgen. Daarnaast zullen er ook nog 2 interessante blokken gegeven worden.
 

 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort. 
Info van buiten

Word J-Aweller!

Awel, een organisatie waar kinderen en jongeren terecht kunnen met al hun vragen, verhalen en problemen, zoekt nieuwe vrijwilligers die mee het forum beheren of mee de chat, telefoon en e-mail bemannen. 

Hoe verantwoordelijk ben jij?

Criminologiestudente Fee Verspecht doet voor haar thesis onderzoek naar de manier waarop leiding in jeugdbwegingen omgaat met de verantwoordelijkheid die ze dragen ten opzichte van hun leden. Wil jij je ervaring en visie delen?