Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Heet van de naald

Binnenkort verplicht aanmelden met eID op de KAVO-tool

Belangrijk voor stagebegeleiders en toekomstige deelnemers van de (hoofd)animatorcursus.
Tot nu kon je je registereren en aanmelden op de KAVO-tool met je e-mailadres, maar vanaf eind april zal, al wie 18 jaar of ouder is, dat alleen kunnen met een identiteitskaart en eID-reader.

Op 12 maart organiseert de overheid een infoavond. Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar evenementmedewerkster Nelle.

Week van de vrijwilliger (23/02 t.e.m. 03/03)

Eind februari is het de Week van de Vrijwilliger. Wij zetten je nu al in de bloemetjes, want met jou is KLJ altijd in een goede bui!

Geef ook je mede-leiding en helpende handen een complimentje. Inspiratie vind je in onze methodiekenbundel. Of stuur een 'Dikke kussen voor jou'-kaartje

Samenaankoop

Herbruikare bekers met KLJ-logo

Vanaf 1 januari 2020 zal het bij wet verboden zijn om drank te serveren in ‘drankverpakking voor eenmalig gebruik’. Meer daarover lees je in de IDEE. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je evenementen wel nog bekers hebt die toegelaten zijn, organiseren we een samenaankoop van herbruikbare plastic bekers. 
Save the Date

Infoavond kasboek (12/02)

De werkgroep Financiën geeft je een avond lang handige tips & tricks waarmee je direct aan de slag kan. (Digitale) kasboeken hebben nadien geen geheimen meer voor jou!
 

Alma Day (14/2)

14 februari, da's Valentijn! Geen betere dag dus om te daten met een bende KLJ'ers in de Alma in Leuven. Wie weet heeft Cupido nog wel een verrassing in petto. Afspraak om 18u30 voor de deur van Alma 1 (Tiensestraat 115, Leuven)
 

OoEén en Regionale fuif (16/02)

Kom naar OoEén en volg er een reflectiemoment voor TD en HA, een vorming stagebegeleider of een FUN-blok. En gooi daarna je benen los tijdens de Regionale fuif
 

Nationaal Congres (23/02)

Op 23 februari organiseren we voor de allereerste keer het Nationaal Congres. Kom vanaf 14u naar De Schorre in Boom, volg verschillende workshops, laat je inspireren en ontdek alles wat KLJ te bieden heeft. Inschrijven is gratis en kan eenvoudig via de KLJ-website.
 

Trainingsdagen (2-5/03)

Sta jij of je allernieuwste mede-leiding te popelen om op trainingsdagen te gaan?
 

Hoofdanimator A&C (22/03 - 24/03)

Heb je de smaak van het leiding zijn te pakken en wil je gaan voor dat ietsje meer? Dan is er de hoofdanimatorcursus!

> Kom er alles over te weten

 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 
 

Reis: Israël & Palestina (7-16/09) 

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort.