Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Heet van de naald

Binnenkort verplicht aanmelden met eID op de KAVO-tool

Belangrijk voor stagebegeleiders en toekomstige deelnemers van de (hoofd)animatorcursus.
Tot nu kon je je registereren en aanmelden op de KAVO-tool met je e-mailadres, maar vanaf eind april zal, al wie 18 jaar of ouder is, dat alleen kunnen met een identiteitskaart en eID-reader.

Op 12 maart organiseert de overheid een infoavond. Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar evenementmedewerkster Nelle.

Week van de vrijwilliger (23/02 t.e.m. 03/03)

Eind februari is het de Week van de Vrijwilliger. Wij zetten je nu al in de bloemetjes, want met jou is KLJ altijd in een goede bui!

Geef ook je mede-leiding en helpende handen een complimentje. Inspiratie vind je in onze methodiekenbundel. Of stuur een 'Dikke kussen voor jou'-kaartje

Samenaankoop

Herbruikare bekers met KLJ-logo

Vanaf 1 januari 2020 zal het bij wet verboden zijn om drank te serveren in ‘drankverpakking voor eenmalig gebruik’. Meer daarover lees je in de IDEE. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je evenementen wel nog bekers hebt die toegelaten zijn, organiseren we een samenaankoop van herbruikbare plastic bekers. 
Strak gevormd

Level Up (16/02)

De VKB komt naar je toe om je nog strakker te vormen en om je naar een nog hoger level te brengen! Je kan hier ook het reflectiemoment voor trainingsdagen of hoofdanimator volgen.

> Ontdek alle info

 

Vorming voor stagebegeleiders (10/03)

Iedereen die de (hoofd)animatorcursus volgt, heeft een stagebegeleider nodig. Wil jij zo'n begeleider worden, maar heb je geen hoofdanimator- of instructeursattest? Volg dan de vorming stagebegeleider. Nadien mag je wettelijk de stage van je mede-leiding begeleiden.

> Alle info vind je hier

 

Hoofdanimator A&C (22/03 - 24/03)

Heb je de smaak van het leiding zijn te pakken en wil je gaan voor dat ietsje meer? Dan is er de hoofdanimatorcursus!

> Kom er alles over te weten

Werkgroep Sport in de kijker
Ken jij de werkgroep Sport? Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat veel KLJ'ers onvergetelijke sportfeesmomenten beleven.  

En wist je dat er sinds september 6 nieuwe sportmonitoren zijn in Antwerpen? Heb jij ook interesse om aan te sluiten bij deze groep?
Save the Date

Nationaal Congres (23/02)

Op 23 februari organiseren we voor de allereerste keer het Nationaal Congres. Kom vanaf 14u naar De Schorre in Boom, volg verschillende workshops, laat je inspireren en ontdek alles wat KLJ te bieden heeft. Inschrijven is gratis en kan eenvoudig via de KLJ-website.
 

Oefendagen Sport (15/03 en 17/03)

Met de zomer in aantocht bereidt KLJ-land zich weer voor op de sportzomer. Tijdens deze oefendagen leren de sportmonitoren je nieuwe reeksen aan of frissen ze oude weer op. 
 
> Kom naar de oefendag op vrijdag of op zondag
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 
 

Reis: Israël & Palestina (7-16/09) 

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort.