Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Lees alles over:
Heet van de naald | Ledenbinding | Kalender |
Heet van de naald

Wegwerpbekers verboden vanaf 2020

Vanaf 1 januari 2020 zal het bij wet verboden zijn om drank te serveren in ‘drankverpakking voor eenmalig gebruik’. Meer daarover lees je in de volgende IDEE. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je evenementen wel nog bekers hebt die toegelaten zijn, organiseren we een samenaankoop van herbruikbare plastic bekers met daarop het KLJ-logo. 
 

Vul de tevredenheidsmeting in

Hoe tevreden is jouw afdeling over KLJ? We vroegen het alvast aan alle hoofdleiders en secretarissen via onze grote tevredenheids-bevraging. Heeft jouw KLJ deze nog niet ingevuld? 
Maandthema: ledenbinding
Ledenbinding, da's zorgen dat jouw leden naar KLJ blijven komen. Hoe je dat doet? Simpel: door leuke activiteiten te voorzien die aangepast zijn aan de leeftijdsgroep van jouw leden.

Een inspiratiebundel vol activiteiten voor +16-leden, dat zou toch geweldig zijn? Toeval of niet, maar KLJ maakte zo'n 'Sweet Sixteen'-bundel!
Op zoek naar inspiratie voor een andere leeftijdsgroep?
Kalender

Après-nieuwjaarsreceptie (15/02)

Trap het nieuwe jaar af met de allerleukste KLJ'ers van Vlaams-Brabant. Haal je foutste après-ski-outfit uit de kast, steek je dansbenen in die lederhosen en kom in jeugdcentrum Vleugel F in Leuven genieten van een hapje en een drankje. Bovendien maken we ook de winnaars van de KLJ-trofee bekend.
 

Nationaal Congres (23/02)

Op 23 februari organiseren we voor de allereerste keer het Nationaal Congres. Kom vanaf 14u naar De Schorre in Boom, volg verschillende workshops, laat je inspireren en ontdek alles wat KLJ te bieden heeft. Inschrijven is gratis en kan eenvoudig via de KLJ-website.
 

Trainingsdagen deel 1 & 2 (2-5/03)

Nieuwe leiding? Laat je dan helemaal onderdompelen in het thema 'Eurosongfestival' tijdens de Trainingsdagen in Overpelt en behaal na de cursus je animatorattest!
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. Tot dan!
 

Reis: Israël & Palestina (7-16/09) 

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort. 
> Interesse? Mail opkikker@klj.be