Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Heet van de naald

Wegwerpbekers verboden vanaf 2020

Vanaf 1 januari 2020 zal het bij wet verboden zijn om drank te serveren in ‘drankverpakking voor eenmalig gebruik’. Meer daarover lees je in de volgende IDEE. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je evenementen wel nog bekers hebt die toegelaten zijn, organiseren we een samenaankoop van herbruikbare plastic bekers met daarop het KLJ-logo. 
 

Vul de tevredenheidsmeting in

Hoe tevreden is jouw afdeling over KLJ? We vroegen het alvast aan alle hoofdleiders en secretarissen via onze grote tevredenheids-bevraging. Heeft jouw KLJ deze nog niet ingevuld? 
Thema van de maand: digitale KLJ
KLJ bevindt zich niet alleen op 'den boerenbuiten', ook online zijn afdelingen actief.
 • Je kan gratis een KLJ-afdelingswebsite aanmaken.
 • Je kan verschillende apps gebruiken: om je activiteit een extra boost te geven, groepjes in te delen of om je fietstocht uit te stippelen.
 • Je kan op sociale media werken aan je bekendheid en imago.
Reflectiemomenten TD & HA (09/02)
Hoofdanimatorcursus afgerond? Trainingsdagencrusus afgerond? Stage afgelopen? Enkel nog je reflectiemoment doen?

Dan kan je in februari nog je attest behalen! Schrijf je in voor het reflectiemoment TD of HA in Oost-Vlaanderen, kom langs op zaterdag 9 februari van 16u tot 21u én rond je traject helemaal af.
 
Kalender

Nieuwjaar PLUS (02/02)

Trap het nieuwe jaar af met de allerleukste KLJ'ers van Oost-Vlaanderen. Kom naar Hamme St-Anna, maak kennis met onze werkgroepen, kom te weten wie de KLJ-trofee wint en geniet van een hapje en een drankje. 

> Mis deze gezellige avond niet

 

Nationaal Congres (23/02)

Op 23 februari organiseren we voor de allereerste keer het Nationaal Congres. Kom vanaf 14u naar De Schorre in Boom, volg verschillende workshops, laat je inspireren en ontdek alles wat KLJ te bieden heeft. Inschrijven is gratis en kan eenvoudig via de KLJ-website.
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. Tot dan!
 

Sportfeesten (zomer 2019)

 • 14/07 - Bassevelde
 • 21/07 - Merchtem/Opwijk
 • 28/07 - Beveren
 • 04/08 - Lochristi
 • 11/08 - Hamme Center
 • 18/08 - Doorslaar
 • 25/08 - Landjuweel, Reet
 • 01/09 - Sinaai

 

Reis: Israël & Palestina (7-16/09) 

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! 
 

Opkikker (17-19/04/2020)

Volgend jaar gaat er weer een Opkikker, hét grote nationaal leidingweekend, door! Schrijf de datum nu al in je agenda. Heb je zin om een handje te helpen? Dat kan, want we zoeken nu al mensen die willen nadenken over de promo, workshops, animatie, shows, vieringen, catering, logistiek, enzovoort.