Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
De KLJ-webshop in een nieuw jasje

Heb jij hem al gezien? Onze KLJ-webshop zit sinds maandag in een gloednieuw jasje. Ook al zeggen we het zelf: hij ziet er echt héél goed uit. Bovendien kan je nu ook direct betalen via bancontact of via de KBC-app. Hoe handig is dat?

Doe mee aan de KLJ-trofee!
Jaarlijks reikt KLJ Antwerpen een zilveren en bronzen KLJ-trofee uit aan de beste ledenwervings-, ledenbindings- en leidingsbindingsacties. Nationaal wordt er ook nog eens per thema een gouden KLJ-trofee verkozen. Wil jij kans maken op één van deze fantastische prijzen? Stuur dan vóór 31 december 2018 je acties door.
 
Werk mee aan jaarthema 2019-'20
Volgend werkjaar pakt KLJ uit met het jaarthema ‘Back to basics’. Om van dat jaarthema een succes te maken, zoeken we vrijwilligers die mee het beeldmateriaal ontwerpen, activiteiten verzinnen, nadenken over ledenwervings-materiaal, enzovoort. Daarom starten we in december met een nieuwe werkgroep 'jaarthema'.

                    > Interesse? Laat het ons weten!
Tip van de maand
Wist je dat je op de KLJ-site meer dan 3000 spelen kan vinden? Ook het +16 spel 'Expeditie Masterchef' dat tijdens Level Up gespeeld is, vind je er nu terug. 
 
Werkgroep promo in de kijker
Elke maand zetten we een Antwerpse werkgroep in de kijker. Deze maand: de werkgroep Promo! 

De werkgroep Promo bedenkt en maakt promo- en communicatiemateriaal in Antwerpen. Zo maken zij o.a. de Facebookbanners en affiches voor evenementen. Wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar jonas.smeulders@klj.be.
Kalender

KLJ-checkpoint @ De Warmste Week (19/12)

Kom op woensdag 19 december in KLJ-outfit naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Meld je vanaf 15u aan bij het mobiele KLJ-checkpoint en toon hoe 'warm' onze jeugd-beweging is.
 

Zaterdag 23 februari 2019

Wat is KLJ van plan op zaterdag 23 februari? Ben jij ook zo benieuwd? Hou dan onze website of het Facebookevenement in de gaten. Vanaf vrijdag kom je misschien wel meer te weten! 
 
 

Reis: Israël & Palestina (2019)

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! Hou 7 t.e.m. 16 september 2019 al maar vrij in je agenda! 
Save the Date KLJ Antwerpen