Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Activiteit van de maand: Zoek het bestuur

Enkele bestuursleden zijn verdwenen. Aan de hand van raadsels en je gsm kan je ze terugvinden. Klinkt dat als het perfecte dorp- of stadsspel?  

> Check dan het spel op onze spelendatabank

In de samenaankoop

Gepersonaliseerde afdelingsstempel

Wil jij een houten stempel van het KLJ-logo met daaronder jouw afdelingsnaam? Ga dan snel naar onze website en bestel jouw exemplaar ten laatste op zondag 2 december. De stempels zijn ideaal om te gebruiken tijdens je evenementen.

Prijs: € 14
Beschikbaar:
 Midden decemer
Thema van de maand: Reclame en sociale media

Hoe maak je reclame voor je evenementen en sociale media? We geven je enkele tips! 

  • Met Canva maak je zeer snel  professioneel ogende flyers, affiches en Facebookbanners. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk én gratis. Test het zelf uit op www.canva.com!
  • Denk goed na via welke kanalen je reclame maakt. Voor een BBQ, waarbij je ook familie van KLJ'ers uitgenodigt, is een papieren uitnodiging misschien beter dan een mailtje.

Snel nieuws

FOD Volksgezondheid

Heeft jouw KLJ de FOD Volksgezondheid over de vloer gekregen? Stuur dan het PV dat opgesteld werd of je verhaal naar sander.malfliet@klj.be. Onze kwaliteitscoördinator verzamelt alle voorvallen zodat hij je in de toekomst nóg beter kan begeleiden. 

Nationale Raad

Van 23 t.e.m. 25 november gaan alle Regionale Bestuursleden op Nationale Raad, het jaarlijkse KLJ-parlement. Wil jij iets veranderen in KLJ? Geef je idee dan door via nationaleleiding@klj.be!

Save the Date

Meat & Great (09/11)

Zin in een fijne babbel met andere KLJ'ers, lekkere hapjes en drankjes? Wil je alle primeurs over KLJ West-Vlaanderen als eerste horen? Dan is de Meat en Greet iets voor jou! Schrijf je in via Wall-e, het kost maar 4 euro.

> klik hier voor meer info

 

Student in Gent (14/11)

Op 14 november is het weer zover! Dan gaat onze enige echte KLJ Student In Gent door! Deze keer kom je in contact met de duistere krachten van Gent. Kan jij eraan ontsnappen?

> Check het Facebookevent

 

Hoofdanimator- & VKB-cursus (30/11-02/12)

Heb je de smaak van het leiding zijn te pakken en wil je ietsje meer? Ga dan snel op hoofdanimator-cursus in Overpelt! Je leert er onder andere een das te maken van je KLJ-sjaaltje. 
 

KLJ-checkpoint @ De Warmste Week (19/12)

Kom op woensdag 19 december in KLJ-outfit naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Meld je vanaf 15u aan bij het mobiele KLJ-checkpoint en toon hoe 'warm' onze jeugd-beweging is.
 

Reis: Israël & Palestina (2019)

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! Hou 7 t.e.m. 16 september 2019 al maar vrij in je agenda! 
Info van buiten

Vraag vanaf morgen je kamptenten aan bij ULDK!

Zorgeloos op kamp? Bestel dan vanaf maandag 5 november (9u00) je kamptenten bij ULDK. Wees er snel bij, want er is elk jaar wel een tekort. Je account in orde brengen, kan nu al.

Schrijf je in bij Dokter Jules
en win € 2000

Overtuig Dokter Jules voor 27 november van jouw origineel idee en krijg tot € 2000. Opgelet: het project dat je indient moet een meerwaarde bieden voor je groep én de maatschappij.