Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Thema van de maand: Communicatie

Communiceren naar ouders en leden kan je…

 

Op www.klj.be vind je ook nog heel wat tips en tricks over de nieuwe privacywetgeving, hoe je de pers bereikt of hoe je een eigen huisstijl maakt.

In de samenaankoop

Gepersonaliseerde afdelingsstempel

Wil jij een houten stempel van het KLJ-logo met daaronder jouw afdelingsnaam? Ga dan snel naar onze website en bestel jouw exemplaar ten laatste op zondag 2 december. De stempels zijn ideaal om te gebruiken tijdens je evenementen.

Prijs: € 14
Beschikbaar:
 Midden decemer
Snel nieuws

FOD Volksgezondheid

Heeft jouw KLJ de FOD Volksgezondheid over de vloer gekregen? Stuur dan het PV dat opgesteld werd of je verhaal naar sander.malfliet@klj.be. Onze kwaliteitscoördinator verzamelt alle voorvallen zodat hij jullie in de toekomst nóg beter kan begeleiden. 

Nationale Raad

Van 23 t.e.m. 25 november gaan alle Regionale Bestuursleden op Nationale Raad, het jaarlijkse KLJ-parlement. Wil jij iets veranderen in KLJ? Geef je idee dan door via nationaleleiding@klj.be!

Kandidaten Nazomerfeest

Wil jouw afdeling of gewest het Oost-Vlaams Nazomerfeest' organiseren op 13 september 2019? Mail dan naar kirsten.declercq@klj.be en geef daarbij een korte motivatie.

Save the Date

Student in Gent (14/11)

Op 14 november is het weer zover! Dan gaat onze enige echte KLJ Student In Gent door! Deze keer kom je in contact met de duistere krachten van Gent. Kan jij eraan ontsnappen?

​​​​​​​> Check het Facebookevent

 

Verdere Vorming (17/11)

Een gezellige namiddag met mede-KLJ'ers, lekker eten en nuttige info? Check!
Op het programma:

  • '+16 leden werven' OF 'Jaarthema Door dik en Dun'
  • '+16: wat moet je ermee?' OF 'Activiteiten in grote groep'

 

Hoofdanimator- & VKB-cursus (30/11-02/12)

Heb je de smaak van het leiding zijn te pakken en wil je ietsje meer? Ga dan snel op hoofdanimator-cursus in Overpelt! Je leert er onder andere een das te maken van je KLJ-sjaaltje. 
 

Uitwisselingsavond BAV & kassier (5/12)

Ben jij een afdelings- of gewestkassier? Dan is dit de ideale avond om uit te wisselen over het financiële beleid van jouw afdeling! 

Of ben je een Bestuursanimatieverantwoordelijke en wil je nieuwe ideeën opdoen? Dan is deze avond zeker iets voor jou!
 

KLJ-checkpoint @ De Warmste Week (19/12)

Kom op woensdag 19 december in KLJ-outfit naar domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Meld je vanaf 15u aan bij het mobiele KLJ-checkpoint en toon hoe 'warm' onze jeugd-beweging is.
 

Reis: Israël & Palestina (2019)

Tien dagen naar Israël en Palestina met een bende KLJ'ers voor een onvergetelijke reis? Het kan! Hou 7 t.e.m. 16 september 2019 al maar vrij in je agenda! 
Info van buiten

Vraag vanaf morgen je kamptenten aan bij ULDK!

Zorgeloos op kamp? Bestel dan vanaf maandag 5 november (9u00) je kamptenten bij ULDK. Wees er snel bij, want er is elk jaar wel een tekort. Je account in orde brengen, kan nu al.

Schrijf je in bij Dokter Jules
en win € 2000

Overtuig Dokter Jules voor 27 november van jouw origineel idee en krijg tot € 2000. Opgelet: het project dat je indient moet een meerwaarde bieden voor je groep én de maatschappij.