Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Bijna op kamp

Registreer je kamp

Het KLJ-secretariaat is in de zomermaanden vaak een aanspreekpunt bij probleemsituaties op kampen. Daarom is het belangrijk dat zij weten waar en wanneer jullie op kamp gaan en wie je contactpersoon ter plaatse is.

> Vul de kampregistratie in via Wall-e > kampen

 

Een échte fotograaf op kamp?

Wil je een (halve) dag in de spotlight staan met jouw KLJ-afdeling? Het kan! Wij sturen een fotograaf op pad die de leukste kiekjes maakt. Nadien krijg je alle foto's toegestuurd en gebruikt KLJ ze in haar nationale communicatie. Wat een win-win! 
 

Kamptips

Las jij onze kampsurvivalgids nog niet van voor naar achter en van achter naar voor? Neem hem dan even bij de hand en lees alles over.
Misschien ook interessant

Ga naar het buitenland! 

Wist je dat er deze zomer heel wat internationale activiteiten zijn waar je aan kan meedoen? Een groot deel daarvan vallen onder de subsidies van Erasmus Plus. Je krijgt dan een terugbetaling van je reis- en verblijfskosten!

> Check hier hoe je met KLJ op reis kan!

 

Ikorganiseer.be is gelanceerd

Organiseer je binnenkort een fuif of evenement? Neem dan zeker eens een kijkje op ikorganiseer.be. De nieuwe website bundelt alle praktische info over wetgevingen, SABAM, veiligheid, enzovoort. Daarbovenop vind je er heel wat inspiratieverhalen van anderen op terug! Zeker een bezoekje waard dus! 
 

KLJ zoekt een evenementenmedewerker

Nu zijn ze nog met drie, onze evenementenmedewerkers. Maar Nelle, Kirsten en Elien zoeken een vierde collega. Misschien is het wel iets voor jou?
KLJ Limburg voor iedereen

Wist je dat...

  • KLJ deelnam aan de Pride in Brussel?
  • KLJ Kleine-Brogel en KLJ Voorshoven hun 'KLJ voor iedereen'-contract al vernieuwden?
  • KLJ Voorshoven zelfs een gouden hartje kreeg?
Wil je meer weten over 'KLJ voor iedereen'?
Save the Date

Sportfeesten Limburg

Laat je deze zomer van je beste kant zien tijdens een sportfeest in jouw buurt
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANDJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 

> Blijf op de hoogte

Hou de buurt proper met Mooimakers

Een proper kampterrein en lokaal, dat is pas fijn spelen. Wist je dat Mooimakers, het Vlaams initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort, je graag helpt om het proper te houden? Heb je plannen om een opruimactiviteit te organiseren? Mooimakers heeft allerlei opruimmateriaal beschikbaar zoals afvalrugzakken en grijpers.