Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Bijna op kamp

Registreer je kamp

Het KLJ-secretariaat is in de zomermaanden vaak een aanspreekpunt bij probleemsituaties op kampen. Daarom is het belangrijk dat zij weten waar en wanneer jullie op kamp gaan en wie je contactpersoon ter plaatse is.

> Vul de kampregistratie in via Wall-e > kampen

 

Een échte fotograaf op kamp?

Wil je een (halve) dag in de spotlight staan met jouw KLJ-afdeling? Het kan! Wij sturen een fotograaf op pad die de leukste kiekjes maakt. Nadien krijg je alle foto's toegestuurd en gebruikt KLJ ze in haar nationale communicatie. Wat een win-win! 
Thema van de maand: Ouders

KLJ versus KLS


Wist je dat KLJ Heestert een spel organiseerde voor ouders en leden? KLJ versus KLS (Katholieke Landelijke Senioren). 

Het was een quiz met opdrachten en vragen rond de actualiteit, muziek en tv van vroeger tot nu. De sfeer zat er goed in! De ouders droegen zelfs truien met KLS op gedrukt. 
Misschien ook interessant

Ga naar het buitenland! 

Wist je dat er deze zomer heel wat internationale activiteiten zijn waar je aan kan meedoen? Een groot deel daarvan vallen onder de subsidies van Erasmus Plus. Je krijgt dan een terugbetaling van je reis- en verblijfskosten!

> Check hier hoe je met KLJ op reis kan!

 

Ikorganiseer.be is gelanceerd

Organiseer je binnenkort een fuif of evenement? Neem dan zeker eens een kijkje op ikorganiseer.be. De nieuwe website bundelt alle praktische info over wetgevingen, SABAM, veiligheid, enzovoort. Daarbovenop vind je er heel wat inspiratieverhalen van anderen op terug! Zeker een bezoekje waard dus! 
 

Teken het 'KLJ voor iedereen'-contract


Wist je dat KLJ Moorslede haar 'KLJ voor iedereen contract' al vernieuwde? De afdeling verdiende zelfs  gouden hartjes! #KLJvooriedereen #doordikendun 
 
Activiteit van de maand

Maffia-handelspel


Op zoek naar een leuk stadsspel in thema? Dan is het maffia-drugsspel misschien leuk voor op kamp. 

Onderhandel in de winkelstraten om de beste deals te sluiten en verdien het meeste geld! 

> Check hier de complete speluitleg
Save the date! 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANDJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 

> Blijf op de hoogte

Hou de buurt proper met Mooimakers

Een proper kampterrein en lokaal, dat is pas fijn spelen. Wist je dat Mooimakers, het Vlaams initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort, je graag helpt om het proper te houden? Heb je plannen om een opruimactiviteit te organiseren? Mooimakers heeft allerlei opruimmateriaal beschikbaar zoals afvalrugzakken en grijpers.

Afdelingskalender