Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Bijna op kamp

Registreer je kamp

Het KLJ-secretariaat is in de zomermaanden vaak een aanspreekpunt bij probleemsituaties op kampen. Daarom is het belangrijk dat zij weten waar en wanneer jullie op kamp gaan en wie je contactpersoon ter plaatse is.

> Vul de kampregistratie in via Wall-e > kampen

 

Een échte fotograaf op kamp?

Wil je een (halve) dag in de spotlight staan met jouw KLJ-afdeling? Het kan! Wij sturen een fotograaf op pad die de leukste kiekjes maakt. Nadien krijg je alle foto's toegestuurd en gebruikt KLJ ze in haar nationale communicatie. Wat een win-win! 
Misschien ook interessant

Ga naar het buitenland! 

Wist je dat er deze zomer heel wat internationale activiteiten zijn waar je aan kan meedoen? Een groot deel daarvan vallen onder de subsidies van Erasmus Plus. Je krijgt dan een terugbetaling van je reis- en verblijfskosten!

> Check hier hoe je met KLJ op reis kan!

 

Ikorganiseer.be is gelanceerd

Organiseer je binnenkort een fuif of evenement? Neem dan zeker eens een kijkje op ikorganiseer.be. De nieuwe website bundelt alle praktische info over wetgevingen, SABAM, veiligheid, enzovoort. Daarbovenop vind je er heel wat inspiratieverhalen van anderen op terug! Zeker een bezoekje waard dus! 
 

KLJ zoekt een evenementenmedewerker

Nu zijn ze nog met drie, onze evenementenmedewerkers. Maar Nelle, Kirsten en Elien zoeken een vierde collega. Misschien is het wel iets voor jou?
KLJ Antwerpen voor iedereen

Wist je dat: 

  • KLJ Berlaar, Essen-Hoek, Lier-Noord, Vlimmeren en Oostmalle hun 'KLJ voor iedereen' contract al vernieuwden?
  • je jouw afdeling ook kan registreren als 'KLJ voor iedereen'
  • je bij KLJ heel wat educatieve spelen kan ontlenen (voor op kamp)?
  • er ook informatieve spelen bestaan rond het jaarthema 'Door dik en dun'?
Regionaal Bestuur in de kijker

Ken jij de vrijwilligers van het Regionaal Bestuur? Deze vrijwilligers, die zorgen voor een sterk Antwerps KLJ-beleid, komen uit alle gewesten van Antwerpen. Zij vertegenwoordigen als het ware jouw afdeling binnen KLJ.

Save the Date

Sportfeesten

Laat je deze zomer van je beste kant zien tijdens een sportfeest in jouw buurt
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANDJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 

> Blijf op de hoogte