Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Bijna op kamp

Registreer je kamp

Het KLJ-secretariaat is in de zomermaanden vaak een aanspreekpunt bij probleemsituaties op kampen. Daarom is het belangrijk dat zij weten waar en wanneer jullie op kamp gaan en wie je contactpersoon ter plaatse is.
Door te registreren kan je de ouders van jouw -12-groep ook een attest bezorgen. 

> Vul de kampregistratie in via Wall-e > kampen

 

Een échte fotograaf op kamp?

Wil je een (halve) dag in de spotlight staan met jouw KLJ-afdeling? Het kan! Wij sturen een fotograaf op pad die de leukste kiekjes maakt. Nadien krijg je alle foto's toegestuurd en gebruikt KLJ ze in haar nationale communicatie. Wat een win-win! 
> Stel je nog tot woensdag kandidaat!
 


Op zoek naar kampinspiratie?

In het Idee-magazine van mei vind je heel wat inspiratie: van jaarthema-methodieken en K-momenten, tot inspiratie voor je kampmenu, vettige spelen en droppings.

Een handige checklist vind je dan weer in onze Survivalgids voor een geslaagd kamp.

Misschien ook interessant?

Ga naar het buitenland! 

Wist je dat er deze zomer heel wat internationale activiteiten zijn waar je aan kan meedoen? Een groot deel daarvan vallen onder de subsidies van Erasmus Plus. Je krijgt dan een terugbetaling van je reis- en verblijfskosten!

> Check hier hoe je met KLJ op reis kan!

 

Ikorganiseer.be is gelanceerd

Organiseer je binnenkort een fuif of evenement? Neem dan zeker eens een kijkje op ikorganiseer.be. De nieuwe website bundelt alle praktische info over wetgevingen, SABAM, veiligheid, enzovoort. Daarbovenop vind je er heel wat inspiratieverhalen van anderen op terug! Zeker een bezoekje waard dus! 
 

Teken het 'KLJ voor iedereen'-contract

Wist je dat KLJ Belsele, Etikhove, Haasdonk, Kluizen, Schoonaarde, Zulzeke, Lokeren-Heiende en Nedername hun 'KLJ voor iedereen'-contract al vernieuwden?
 
Save the Date

Sportfeesten

Laat je deze zomer van je beste kant zien tijdens een sportfeest in jouw buurt. Zo kan je terecht bij KLJ Bassevelde (07/07), KLJ Merchtem en Opwijk (21/07), KLJ Beveren (28/07), KLJ Lochristi (04/08), KLJ Hamme (11/08), KLJ Doorslaar (18/08) en KLJ Sinaai (01/09).
 

Landjuweel in Reet (23-25/08)

Deze zomer is het weer zover: HET LANDJUWEEL! Meet je met anderen in de vijf KLJ-sporten, beleef avonturen in het animatiedorp en haal prettige herinneringen op. 

> Blijf op de hoogte

Hou de buurt proper met Mooimakers

Een proper kampterrein en lokaal, dat is pas fijn spelen. Wist je dat Mooimakers, het Vlaams initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort, je graag helpt om het proper te houden? Heb je plannen om een opruimactiviteit te organiseren? Mooimakers heeft allerlei opruimmateriaal beschikbaar zoals afvalrugzakken en grijpers.

> En die kan je gratis bestellen via mooimakers.be