Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
In de samenaankoop

Rode zonnebril met KLJ-logo

Daar is de lente, daar is de zon. Tijd dus voor een mooie zonnebril! Bestellen kan t.e.m. woensdag 22 mei, met een minimum van 3 stuks per bestelling. De zonnebrillen worden eind juni per post verzonden. (€ 2,50/stuk)
 

Beachvlag met afdelingsnaam

Zet je evenementen extra in de kijker met een KLJ-beachvlag. Bestellen kan nog t.e.m. woensdag 22 mei. De vlaggen kan je eind juni afhalen in één van de KLJ-kantoren. (€ 70/stuk)
Maandthema: kamp
Ben je volop bezig met de voorbereiding van je kamp? Dan kan de kampsurvivalgids van KLJ je zeker helpen. Je secretaris kreeg de gids een tijdje geleden al in zijn brievenbus, maar je vind hem ook op onze website. En klik wat verder door op onze website. Je vind er alles over het organiseren van kampen. Laat de zomer maar komen!
Save the Date

KLJ @ Pride 2019 (18/05)

Geloof jij, net zoals KLJ, in open armen voor iedereen? Laat je dan zien en kom naar de Pride. Samen met alle andere jeugdbewegingen laten we van ons horen in onze mooiste KLJ-outfit! Ben jij ook wimpelier, breng dan zeker je vlag mee! Iedereen is welkom!

> Check het Facebookevenement

 

K-araoke (29/5)

Zin om je helemaal te laten gaan? Kom dan naar de K-araoke van de Werkgroep K. Vanaf 20u ben je welkom in het lokaal van KLJ Vissenaken. Gratis inKom, Koele dranKjes, leKKere Knabbels en de diKste schijven om mee te Kwelen. Meer heb je toch niet nodig voor een geslaagde avond! Tot dan!

 

Landjuweel (23-25/08)

We zoeken maar liefst 281 juryleden om het Landjuweel in goede banen te leiden. Zij moeten mee jureren of de uitslagen verwerken. Ken jij (oud)leiding die graag een handje helpt?

> Stuur ons een mailtje! 

Nieuws van buitenaf

#Boerentrots

Dat we elke dag vers, gezond en lekker kunnen eten, hebben we te danken aan onze Vlaamse boeren. Zij werken in weer en wind, op alle mogelijke en onmogelijke uren, Daar mogen we best trots op zijn.