Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
Thema van de maand: ledenbinding

Wil je jouw leden stimuleren om naar je activiteiten te komen? Geef ze dan een spaarkaart. Tijdens elke activiteit worden de spaarkaarten geprikt. Wie bijvoorbeeld 10 keer geweest is, krijgt een leuk extraatje.
In de samenaankoop

Rode zonnebril met KLJ-logo

Daar is de lente, daar is de zon. Tijd dus voor een mooie zonnebril! Bestellen kan t.e.m. woensdag 22 mei, met een minimum van 3 stuks per bestelling. De zonnebrillen worden eind juni per post verzonden. (€ 2,50/stuk)
 

Beachvlag met afdelingsnaam

Zet je evenementen extra in de kijker met een KLJ-beachvlag. Bestellen kan nog t.e.m. woensdag 22 mei. De vlaggen kan je eind juni afhalen in één van de KLJ-kantoren. (€ 70/stuk)
Activiteit van de maand: Teambuilding 2.0

Heb je altijd al een leuke teambuilding willen doen? De jongens tegen de meisjes, twee afdelingen tegen elkaar, of tegen de leiding van de naburige Chiro of KSA? Het kan!

> Bekijk het kant-en-klare spel

Wist je dat... #alcoholopfuiven
  • Je mag niet te allen tijde sterke dranken schenken. Daarvoor moet je altijd een vergunning aanvragen, zowel voor je evenementen als voor activiteiten in je lokaal. Die vergunning is nooit blijvend geldig.
  • Iemand die dronken is mag geen alcohol meer krijgen. Je bent hier als organisator ook verantwoordelijk voor.
  • Het is strafbaar om een uitdaging die leidt tot dronkenschap voor te stellen of te aanvaarden.

> Ontdek al onze tips

Save the Date

KLJ @Pride 2019 (18/05)

Geloof jij, net zoals KLJ, in open armen voor iedereen? Laat je dan zien en kom naar de Pride. Samen met alle andere jeugdbewegingen laten we van ons horen in onze mooiste KLJ-outfit! Ben jij ook wimpelier, breng dan zeker je vlag mee! Iedereen is welkom!

> Check het Facebookevenement

 

Landjuweel (23-25/08)

We zoeken maar liefst 281 juryleden om het Landjuweel in goede banen te leiden. Zij moeten mee jureren of de uitslagen verwerken. Ken jij (oud)leiding die graag een handje helpt?

> Stuur ons een mailtje! 

Nieuws van buitenaf

#Boerentrots

Dat we elke dag vers, gezond en lekker kunnen eten, hebben we te danken aan onze Vlaamse boeren. Zij werken in weer en wind, op alle mogelijke en onmogelijke uren, Daar mogen we best trots op zijn.