Klik hier om de mail in de browser te bekijken
Header KLJ
In de samenaankoop

Rode zonnebril met KLJ-logo

Daar is de lente, daar is de zon. Tijd dus voor een mooie zonnebril! Bestellen kan t.e.m. woensdag 22 mei, met een minimum van 3 stuks per bestelling. De zonnebrillen worden eind juni per post verzonden. (€ 2,50/stuk)
 

Beachvlag met afdelingsnaam

Zet je evenementen extra in de kijker met een KLJ-beachvlag. Bestellen kan nog t.e.m. woensdag 22 mei. De vlaggen kan je eind juni afhalen in één van de KLJ-kantoren. (€ 70/stuk)
Thema van de maand: leidingsbinding

In mei loopt het werkjaar stilletjesaan op zijn einde. Sommige leiding begint al na te denken over het volgende werkjaar: stoppen of blijven?

Wat doe je om ook in de leidingsploeg een leuke sfeer te hebben? Doe je een leuke leidingsactiviteit of heb je een BAV?

Hoe verwelkom je nieuwe leiding? Wat (de)motiveert je om je in te zetten voor KLJ?

 
Ga aan de slag met deze 7 tips, organiseer zelf een bestuursevaluatie of nodig je pedagogisch medewerker uit om de evaluatie te begeleiden.
Save the Date

KLJ @Pride 2019 (18/05)

Geloof jij, net zoals KLJ, in open armen voor iedereen? Laat je dan zien en kom naar de Pride. Samen met alle andere jeugdbewegingen laten we van ons horen in onze mooiste KLJ-outfit! Ben jij ook wimpelier, breng dan zeker je vlag mee! Iedereen is welkom!

> Check het Facebookevenement

 

Landjuweel (23-25/08)

We zoeken maar liefst 281 juryleden om het Landjuweel in goede banen te leiden. Zij moeten mee jureren of de uitslagen verwerken. Ken jij (oud)leiding die graag een handje helpt?

> Stuur ons een mailtje! 

Nieuws van buitenaf

#Boerentrots

Dat we elke dag vers, gezond en lekker kunnen eten, hebben we te danken aan onze Vlaamse boeren. Zij werken in weer en wind, op alle mogelijke en onmogelijke uren, Daar mogen we best trots op zijn.